Boekenkast: de podcast van Boeken Magazine

Wie leest, die luistert!

 

Goed nieuws voor alle boekenliefhebbers: naar aanleiding van 7 jaar Boeken Magazine starten we met een eigen podcast, BOEKENKAST.

Net als in het magazine stellen we in de podcast actuele boeken centraal en gaan we in gesprek met interessante auteurs.

Daarnaast bevat elke aflevering een aantal boeiende rubrieken, onder andere een reisrubriek, een filosofie-rubriek en een rubriek over kinder- en jeugdboeken.

Niet te missen voor lezers!

 

Luister nu via volgende link naar onze podcast: https://www.buzzsprout.com/1968648

 

 

Met dank aan onze 4 partners

 

Storytel

Storytel is de digital streaming service voor luisterboeken. Met meer dan 350.000 luisterboeken en e-books vind je bij Storytel altijd een goed verhaal. Van klassiekers tot romans en van thrillers tot comedy. En dat alles in 1 app zodat je altijd en overal toegang hebt tot een wereld vol verhalen.

BE: https://story.tel/boekenkast

NL: https://story.tel/boekenkastnl

storytel.com 

 

boom

Boom Filosofie ontwikkelde zich in de afgelopen decennia tot een toonaangevend huis voor publicaties op het gebied van de filosofie. Werk van zowel klassieke als contemporaine denkers, van Arendt tot Kant, van Beeckman tot Van Tongeren.

www.bua.nl

 

clavis

Clavis Uitgeverij is een familiebedrijf dat in 1981 werd opgericht door Philippe Werck. Met vestigingen in Hasselt, Alkmaar en New York is de grootste kinderboekenuitgeverij in het Nederlandse taalgebied. Clavis produceert jaarlijks meer dan 300 nieuwe titels.

Bij Clavis staat het kind centraal. Onze missie is dan ook om boeken te publiceren die dicht bij het kind staan. Opvoeding is een van de hoekstenen van een betere wereld.

www.clavisbooks.com

 

 

Joker

Al meer dan 40 jaar moedigt de Belgische reisorganisatie Joker reizigers aan om hun grenzen te verleggen, letterlijk én figuurlijk. Of ze nu kiezen voor een avontuurlijke groepsreis, een rondreis met z’n twee, vrienden of het gezin, of vliegtickets naar een bestemming ver weg of dichtbij.

De focus ligt daarbij op duurzaam toerisme, met speciale aandacht voor ontmoeting en uitwisseling met de lokale bevolking en respect voor de natuur. Zodat iedereen ook in de toekomst kan blijven reizen.

www.joker.be